Često postavljana pitanja

 1. Što je to Tip-Top?

  Tip-Top je suvremeno rješenje za Vaše potrebe održavanja čistoće životnog ili radnog prostora, u nedostatku vremena da se tome samostalno posvetite. Omogućujemo brzo, povoljno i jednostavno naručivanje usluga čišćenja, u terminu koji Vi odaberete. Fokus svih naših napora usmjeren je na zadovoljstvo korisnika. Uslugu čišćenja Vašeg prostora (stana, ureda ili apartmana) provodimo poštujući najviše standarde kvalitete.

 2. Što uključuje standardno čišćenje?

  Usluga podrazumijeva profesionalne, uobičajene usluge čišćenja, poput usisavanja i brisanja poda, brisanja prašine i paučine sa svih vidljivih površina, čišćenje ogledala, namještanje kreveta, mijenjanje posteljine, čišćenje kuhinje itd. Ukoliko prvi put naručujete čišćenje ili postoje neke specifičnosti koje nisu ovdje navedene, obratite se Tip-Top timu kako bi dobili personaliziranu ponudu.

 3. Što uključuje generalno čišćenje?

  Usluga podrazumijeva profesionalne usluge generalnog čišćenja – temeljito čišćenje prostora koji se dugo nisu održavali ili su iz drugih razloga dugo zapostavljeni u smislu čistoće i urednosti, ili su nedavno obavljeni manji građevinski radovi ili postoje neke specifičnosti koje iziskuju intenzivniji angažman i povećanu potrošnju sredstava za čišćenje. Cijena usluge formirana je prema predviđenom vremenskom utrošku, s obzirom na kvadraturu koju ste unijeli. Ukoliko prvi put naručujete čišćenje ili postoje neke specifičnosti koje nisu ovdje navedene, obratite se Tip-Top timu kako bi dobili personaliziranu ponudu. Cijena usluge formira se nakon uvida u prostor koji zahtjeva generalno čišćenje. Kako bi dobili personaliziranu ponudu, obratite se Tip-Top timu kako bi dogovorili izvid lokacije. Nakon izvida situacije, ponuda za čišćenje se formira unutar jednog radnog dana i dostavlja putem maila.

 4. U kojim gradovima ste dostupni?

  Trenutno su naše usluge dostupne u Zagrebu, Rijeci i Splitu, a intenzivno radimo i na širenju dostupnosti naših usluga.

 5. Postoji li osiguranje u slučaju štete?

  Postoji. To je samo jedan od načina kako želimo uslugu učiti još boljom za naše korisnike. Usluga je pokrivena policom osiguranja.

 6. Mogu li naručiti čišćenje na dnevnoj/tjednoj/mjesečnoj bazi?

  Naravno, a za to ćete ostvariti i brojne pogodnosti. Ukoliko želite dobiti personaliziranu ponudu po mjeri Vaših potreba, kontaktirajte nas.

 7. Je li moguće odabrati uvijek istu osobu/e za čišćenje?

  Ukoliko nam tako napomenete prilikom naručivanja usluge, potrudit ćemo se osigurati istu osoba koje ja kod Vas prethodno obavila čišćenje. Ponekad to neće biti moguće, ali pazit ćemo da kvaliteta uvijek bude tip-top.

 8. Koju opremu moram osigurati ja, a koju opremu za čišćenje vi osiguravate?

  Svaki prostor je drugačiji pa tako i potrebe za čiščenje tog prostora. Tip-Top čistači imaju sve potrebne materijale i sredstva za čišćenje: krpe i spužve za brisanje i čišćenje, univerzalna sredstva za čišćenje, sredstva za uklanjanje kamenca te mop za pod. Ukoliko želite da se Vaš prostor očisti s nekim posebnim sredstvima za čišćenje, molimo Vas da to pripremite. Tip-Top čistaču je potrebna kanta s vodom i usisavač. Možete pripremiti i čistu posteljinu ako želite da Vam se promijeni.

 9. Koja sredstva i materijale za čišćenje trebam pripremiti za naručeno čišćenje koje ne uključuje osigurana sredstva i materijale za čišćenje?

  Kako bi se Vaš prostor mogao što kvalitetnije očistiti, Tip-Top Vam preporučuje da pripremite sljedeća sredstva za čišćenje: sredstvo za čišćenje perivih podnih obloga, sredstvo za otapanje vodenog kamenca i dezinfekciju, sredstvo za čišćenje stakla, sredstvo za čišćenje masnoća u kuhinji, te abrazivno sredstvo za čišćenje. Od opreme za čišćenje, čistačima su potrebne krpe, spužvice, mop za brisanje poda te usisavač.

 10. Trebam li biti nazočan tijekom čišćenja?

  Naša je preporuka da se prilikom prvog čišćenja upoznate s osobom koja će čistiti Vaš prostor, iako ni to nije obavezno. Ne morate biti na Vašoj lokaciji tijekom čišćenja, ali bitno je da omogućite pristup prostoru (npr. napomena da je ključ kod susjeda i da se tamo može pokupiti).

 11. Na koje sve načine mogu platiti uslugu?

  Plaćanje usluge vrši se unaprijed, a moguće je platiti karticom u sigurnom okruženju ili internet bankarstvom (virmanski).

 12. Što uključuje cijena od 159 kuna?

  Cijena od 159 kn uključuje standardno čišćenje početne kvadrature od 35 m2.

 13. Postoji li mogućnost čišćenja određene/ih prostorije/a unutar stana/poslovnog prostora?

  Naravno. Samo Vas molimo da nam se u tom slučaju obratite na jedan od naših kontakata kako bi složili ponudu za Vas.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte.