Želite surađivati kao čistač/ica sa servisom Tip-Top.hr?
Odlično!

1

Posla u ovom segmentu ima sve više, iz dana u dan, uz mogućnost dobre zarade. I zato smo uvijek otvoreni za kvalitetne, savjesne i vrijedne suradnike.

2

Prednost dajemo studentima i osobama koje imaju (ili su spremne otvoriti) paušalni obrt, a radno iskustvo nam nije na prvom mjestu, važno nam je samo da ste vrijedni i odgovorni.

3

Nisu nam važne niti vaše godine, niti spol, niti obrazovanje. Na prvom je mjestu radna etika i odgovornost prema poslu. To je ono što nam je bitno. Mi ćemo osigurati potreban trening i edukaciju prije početka rada.

Ako želite postati dio Tip-Top tima, popunite obrazac u nastavku i pošaljete nam nešto više informacija o sebi.
Sve prijave ćemo razmotriti, a potencijalim suradnicima ćemo se javiti povratno s prijedlogom sljedećih koraka, testiranja i ugovaranja uvjeta poslovne suradnje.

Neto isplata (ono što vi kao čistač dobijete, nakon davanja državi) za puno radno vrijeme je od 6400kn nadalje. Puno radno vrijeme podrazumijeva rad pet dana u tjednu, osam sati dnevno, ne i vikende ili neplaćeno prekovremeno.

Sve prednosti tip-top.hr tima:

1. Iskustvo nije potrebno. Pružamo sve savjete, informacije i edukaciju
2. Fleksibilno radno vrijeme: birajte sami svoju satnicu
3. Profesionalan odnos: čist račun, duga ljubav – plaćamo uvijek na vrijeme i prema dogovoru

Satnice i zarade:

1. Za studente satnica iznosi 35 kn
2. Za osobe s otvorenim paušalnim obrtom satnica je od 50 do 65 kn, ovisno o vrsti posla (održavanje ili generalno/jednokratno)
3. Mjesečni iznos koji zaradi čistač, ovisno o tome je li student ili obrtnk, varira od 5600 do čak cca 9000kn – za puno radno vrijeme (ne vikendi i ne prekovremeno!), nakon davanja državi.

Ne znate ništa o paušalnom obrtu?

1. Nema problema, tu smo da vam objasnimo i pomognemo kako ga otvoriti i koje su sve njegove prednosti
2. Kod paušalnog obrta vam ne treba knjigovodstvo niti gomila papirologije
3. Najjednostavniji način da raspolažete svojim pošteno zarađenim novcem, radite legalno i izdajete račun. Mirni ste i poslujete u skladu sa zakonom, a mi ćemo pomoći ako imate pitanja ili nedoumica.
Zanima vas više o otvaranju tvrtke ili obrta?
Imate li tvrtku ili obrt?
Imate li studentska prava?

Važne informacije za nove korisnike