Dezinfekcija prostora

 

Posljednjih mjeseci vjerojatno nema osobe kojoj se svakodnevica nije promijenila. Definitivno možemo zaključiti kako je trenutna situacija u kojoj se našao cijeli svijet svima promijenila stil i način života. Ono što nam je donedavno bilo normalno i što smo uzimali zdravo za gotovo, dobilo je novi smisao, dok puno više vremena posvećujemo higijeni, kako vlastitoj tako i onoj u prostoru u kojem boravimo. Svi smo suočeni s neplaniranim promjenama koje su utjecale na svaki aspekt naših života - uobičajena rutina odlaska na posao sada je u potpunosti znatno promijenjena, uvjeti na radnom mjestu drastično su se promijenili te sve više boravimo kod kuće.

Kako bismo se zaštitili od nepoželjnih mikroorganizama, potrebno je i više nego inače voditi računa o čistoći mjesta u kojem boravimo i koja često posjećujemo. Najbolji način u borbi protiv virusa i bakterija leži upravo u adekvatnoj dezinfekciji prostora koje svojim djelovanjem znatno smanjuju ili sprečavaju njihovo daljnje širenje. Mnogi higijenski rituali postali su esencijalni dio svačijeg života kako bi se zaštitili od virusa, dok je često pranje ruku sapunom jedna od metoda koju svi možemo jednostavno primijeniti. No, prostor u kojem provodimo vrijeme podliježe adekvatnijem i temeljitijem održavanju, pogotovo ako s nama žive starije osobe, rizične skupine i najmlađi članovi obitelji.

 

OSIGURAJTE SIGURNE UVJETE U PROSTORIMA U KOJIMA BORAVITE

Nakon što ste bili izvan doma, prilikom ulaska u kuću vrlo je bitno izuti obuću u kojoj ste vani hodali i, naravno, dobro oprati ruke. Mjesto na koje odlažemo obuću poželjno je često čistiti jer je izloženo milijunima bakterija. Isto vrijedi i za predmete koje često koristite, a to je najčešće mobitel koji svugdje nosimo sa sobom i nerijetko nam je u rukama, bilo dok stojimo u redu ispred trgovine, hodamo ulicom ili gledamo televiziju. Vrlo je važno voditi računa da sve površine koje koristimo - redovito čistimo i to sredstvima koja ne omogućavaju mikroorganizmima da se dalje šire. Ne zaboravite da prilikom korištenja sredstava za čišćenje svakako nosite adekvatnu opremu i pridržavate s uputa koje pišu na ambalaži proizvoda kako biste ostali zaštićeni.

Ipak, najbolji način kako efektivno zaštititi i očistiti prostore u kojima boravite i dalje je u profesionalnoj dezinfekciji prostora.
Primjenjujući različite načine i pristupe dezinficiranja uklanjaju se čestice i mikroorganizmi s različitih predmeta i površina. Koristeći profesionalna sredstva i suvremene metode dezinfekcije dom činimo sigurnim mjestom za boravak bez straha od razvijanja neželjenih mikroorganizama.

ZAKAŽI TERMIN

 

U ČISTOM DOMU ZDRAVI UKUĆANI

Iako su čestice virusa i bakterija okom nevidljive, moramo znati da to ne znači da ih nema. Redovitim čišćenjem površina koje često koristimo smanjujemo rizik prenošenja nečistoća, kao i raznih mikroorganizama. Kuhinjski elementi, kvake, mobiteli… sad kada mnogo vremena provodimo kod kuće, više je i nečistoća koje prenosimo u vlastitom domu. Ako prostor u kojem živite dijelite s još ukućana ili možda s kućnim ljubimcem, nečistoće se lakše i brže nakupljaju te se svakako preporuča dodatno voditi brigu o čestom temeljitom čišćenju ili dezinficiranju prostora. Isto tako, živite li u zgradi u kojoj ima veći broj stanara poželjno je redovito dezinficiranje liftova, stubišta i rukohvata jer je i fluktuacija ljudi znatno veća nego li je to u kući.

Obitelji s djecom složit će se kako sad, više no ikad, sve više vremena pokušavaju kvalitetno utrošiti provodeći ga sa svojim najmilijima - i to uz što bolje higijenske uvjete. Balansirajući između provođenja vremena s najmlađim članovima obitelji i čistog doma, ovih dana itekako predstavlja poseban izazov. Samim time što su virusi i bakterije oku nevidljive, čist dom prva je linija obrane od neželjenih mikroorganizama koji će doprinijeti kvalitetnijem načinu života.

NARUČI DEZINFEKCIJU DOMA

 

RADNO OKRUŽENJE BEZ STRAHA OD ZARAZE

Većina je odlazak na posao zamijenila ostajanjem kod kuće, no neki nemaju mogućnost rada od doma što možda predstavlja stres radi dodatnog izlaganja novom virusu. Vrlo je važno držati se propisanih higijenskih mjera, dok će dodatno dezinficiranje prostora itekako doprinijeti bezbrižnijem kretanju unutar uredskog prostora bez obzira radi li se o dezinfekciji prije ili poslije ili nekoj drugoj specifičnoj usluzi.

Objekti za koje pružamo usluge:

  • poslovni prostori
  • stanovi i kuće
  • ljekarne
  • kiosci
  • liftovi, stubišta, rukohvati
  • trgovine
  • automobili
  • vrtići i škole
  • ordinacije
  • itd

Naše metode dezinfekcije prostora prilagodili smo trenutnim mjerama i uvjetima. Svjesni smo kako je, posebice danas, čistoća prostora izrazito važna, stalo nam je da se svi korisnici pa tako i naši vlastiti zaposlenici osjećaju ugodno i sigurno, stoga svoje usluge dezinfekcije prostora smatramo vrlo ozbiljnim zadatkom. Osim rukavica osnovna oprema postala je i zaštitna maska te odijelo kako bi sigurnost bila dvostruko zagarantirana.
Omogućite svojim zaposlenicima i klijentima što sigurnije i adekvatnije uvjete uz profesionalnu dezinfekciju poslovnih prostora.

Nema mjesta virusima, samo sigurnom i čistom prostoru! :)

ZAKAŽI DEZINFEKCIJU UREDSKOG PROSTORA

 

Osigurajte čistoću prostora u kojem živite ili radite te angažirajte profesionalce s adekvatnom opremom, iskustvom i provjerenom razinom stručnosti! Svoje usluge dezinfekcije provodimo uz maksimalne napore uložene u mjere higijenske predostrožnosti te poštujući visoke profesionalne standarde struke i dobre prakse poželjne za sigurnost korisnika.

Jednostavno naručite željeni termin čišćenja putem kontakt obrasca ili nazovite +385 91 941 65 33. Ako imate bilo kakvo pitanje ili želite provjeriti cijene naših usluga, slobodno nam pišite na upit@tip-top.hr ili zatražite poziv putem naše web stranice www.Tip-Top.hr

Važne informacije za nove korisnike